Experiențe împreună.
You are here:

Performanţa incredibilă reuşită de Ştefan Radu la Lazio! E peste Nesta, Peruzzi, Nedved sau Casiraghi

Performanţa incredibilă reuşită de Ştefan Radu la Lazio! E peste Nesta, Peruzzi, Nedved sau Casiraghi

UEFA Europa League

Peste câteva săptămâni, fundaşul va împlini fix 10 de ani de când a fost transferat de la Dinamo la Lazio.

Nu doar că are vechime mare, dar Radu se mai poate mândri cu o performanţă imensă. Recent a intrat în top 10 prezenţe all-time pentru Lazio, indiferent de competiţie. A ajuns la 293 de partide oficiale şi e pe poziţia a 10-a, însă până la finalul actualului sezon poate urca inclusiv până pe locul 7 într-o ierarhie în fruntea căreia se află Favalli, cu 401 meciuri în tricoul lui Lazio.
 
Ştefan Radu are 293 de prezenţe şi se află peste Nesta, Peruzzi, Fernando Couto, Stankovici, Pavel Nedved, Simone Inzaghi, actualul antrenor al lazialilor, Giuseppe Signori, Sinija Mihajlovici, Pandev, Casiraghi, Klose, Boksici, Rubens Sosa, Claudio Lopez, Roberto Mancini, Diego Simeone, Fiore, Salas.
 
FCSB şi Lazio Roma se vor întâlni în 16-imile de finală ale Ligii Europa, la 15 februarie, pe Arena Naţională, şi la 22 februarie, în Italia.

Comentarii
viewscnt
Articole similare
România, grupă complicată în Liga Naţiunilor! Ne luptăm cu Serbia, Muntenegru şi Lituania! Cum arată drumul spre Euro 2020

România şi-a aflat adversarele din Liga Naţiunilor, în urma tragerii la sorţi care a avut loc la Lausanne. Serbia, Muntenegru şi Lituania sunt cele trei echipe cu care ne vom confrunta în Grupa 3 a Ligii C. La prima vedere, tricolorii se pot considera ghinionşti, în condiţiile în care sorţii au decis să întâlni probabil cele mai puternice echipe din urnele 2 şi 3, Serbia, respectiv Muntenegru. Serbia va participa la CM 2018, în timp ce cu Muntenegru abia am jucat în preliminariile pentru turneul final din Rusia, iar tricolorii au obţinut un singur punct în cele două confruntări directe.