Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Performanţă remarcabilă reuşită de Haaland. Norvegianul a marcat cinci goluri în Cupa Angliei în faţa unei echipe din Premier League

Performanţă remarcabilă reuşită de Haaland. Norvegianul a marcat cinci goluri în Cupa Angliei în faţa unei echipe din Premier League

Manchester City

Comentarii

Atacantul norvegian Erling Haaland a înscris de cinci ori pentru Manchester City în partida câştigată în deplasare, cu scorul de 6-2, în faţa echipei Luton Town, marţi seara, în optimile de finală ale Cupei Angliei.

Haaland a reuşit un hat-trick în prima repriză (3, 18, 40), al optulea în tricoul "cetăţenilor", iar apoi a mai punctat de două ori după pauză, în minutele 55 şi 58. Primele patru goluri au venit în urma unor pase ale mijlocaşului belgian Kevin de Bruyne.

Pentru oaspeţi a mai marcat Mateo Kovacic (72), în timp pentru Luton a punctat Jordan Clark (45, 52).

Erling Haaland este primul jucător din prima ligă engleză care înscrie cinci goluri într-un meci din Cupa Angliei, după George Best, care a înscris de şase ori pentru Manchester United împotriva formaţiei Northampton Town, în 1970.

Manchester City, deţinătoarea trofeului, urmează să joace duminică, în Premier League, împotriva rivalei Manchester United, meci la care nu va putea conta probabil pe Jack Grealish, care a părăsit terenul accidentat, înainte de pauză.

Tot marţi. echipa de ligă secundă Leicester City s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Angliei, după ce a învins-o, în deplasare, cu scorul de 1-0 după prelungiri, pe Bournemouth, la care portarul român Ionuţ Radu a fost rezervă.

Afla mai multe despre: haaland 

viewscnt
Articole similare