Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Peripeţii pentru lotul de sabie al României. S-au trezit fără bagaje în Rusia

Peripeţii pentru lotul de sabie al României. S-au trezit fără bagaje în Rusia

Alte sporturi

Comentarii

La începutul acestei săptămâni, lotul de sabie al României, din care face parte şi Bianca Pascu, declarată anul trecut sportiva numărul unu a Federaţiei Romane de Scrimă, se afla în cantonament în Rusia. Doar că, de cum au ajuns la Sochi, sportivii români s-au confruntat cu o situaţie penibilă. Pe aeroport au constatat că nu le-au venit bagajale, rămânând astfel nu doar fără echipament dar şi fără haine.

În plin ger, sabreorii români care se afla în aceste zile în Rusia, în cantonament de pregătire, se poate spune că au ajuns să dârdie de frig la propriu. Şi asta pentra că în bagajele rătăcite de compania aeriană cu care au ajuns în Rusia se aflau şi hainele groase luate special de tinara pentru a face faţă temeperaturilor scăzute de la Sochi. 

Bianca Pascu, surpranumită şi Diva scrimei româneşti a scris pe pagina ei de Facebook că este a doua oară de la începutul acestui an, când sabreorii noştri rămân fără bagaje."Iar nu au venit bagajele. A doua deplasare consecutivă. Şi nu e cu costum de baie. Aici e cu căciuli de blană", a precizat Bianca Pascu. 

Afla mai multe despre: sabiescrimabianca pascu,  

viewscnt
Articole similare