Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrecere 2 în 1 pentru Adrian Mutu! "Briliantul" şi-a botezat fiul şi s-a însurat cu Sandra! Câţi bani au încasat cei doi

Petrecere 2 în  1 pentru Adrian Mutu! "Briliantul" şi-a botezat fiul şi s-a însurat cu Sandra! Câţi bani au încasat cei doi

Diverse

Comentarii

Adrian Mutu şi Sandra, în vârstă de 23 de ani, s-au căsătorit în faţa ofiţerului de stare civilă de Ziua Îndragostiţilor, pe 14 februarie. Duminică şi-au unit destinele şi în mod religios, iar spre seară va avea loc petrecerea, pe care Mutu a ”vândut-o”!

Mai exact, Adrian Mutu şi-a vândut drepturile de televizare celor de la Antena Stars, pentru suma de 20.000 de euro, scrie fanatik.ro. Conform sursei citate, televiziunea va plăti şi nota de plată a restaurantul. Petrecerea va avea loc la restauranul „Le Chateau”, din centrul Bucureştiului.

"Nu îmi plac lucrurile astea, pregătirile, trimisul invitaţiilor, alesul restaurantului, stabilirea meniul, cine cântă... Sunt lucruri care nu mă atrag, dar m-am obişnuit să fac totul la cel mai înalt nivel şi vreau să fie perfect mai ales că pot spune că am experienţă, nu?", a declarat Adrian Mutu.

Mutu a publicat pe contul personal de Facebook şi imagini din timpul botezului fiului său, Tiago.

Afla mai multe despre: mutusandracasatorie 

viewscnt
Articole similare