Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrecere ”roş-albastră” în Abu Dhabi. Reghecampf a chemat 7 stelişti să petreacă alături de el Revelionul!

Petrecere ”roş-albastră” în Abu Dhabi. Reghecampf a chemat 7 stelişti să petreacă alături de el Revelionul!

FCSB

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf şi-a prelungit contractul pe încă un sezon cu gruparea qatareză Al Wahda. Şefii clubului sunt extrem de mulţumiţi de performanţele românului din acest an.

Al Wahda se află pe locul 3 în campionat, având cu cinci puncte mai puţin decât primele două clasate. Totuşi, echipa lui Reghe are de disputat un meci în plus. Acum, fostul antrenorul al Stelei se află în vacanţă şi va petrece Revelionul în Abu Dhabi, alături de foşti sau actuali jucător ai FCSB.

Laurenţiu Reghecampf i-a invitat pe Raul Rusescu, Paul Pârvulescu, Cristi Tănase, Mihai Pintilii, Ovidiu Popescu, Gabi Enache şi Alex Chipciu în Abu Dhabi, acolo unde se află şi o mare parte dintre prietenii de familie ai fostului antrenor de la FCSB şi unde a pregătit o super petrecere de Revelion, anunţă Fanatik. Doar Chipciu n-a confirmat prezenţa, întrucât tatăl său a decedat în urmă cu scurt timp. 

Doi dintre aceşti trei jucători, Raul Rusescu şi Cristi Tănase ar putea să rămână să joace la echipa antrenată de Laurenţiu Reghecampf, fiind fără angajament în acest moment.

 

Afla mai multe despre: fcsbsteauapetrecerestelistireghecampf 

viewscnt
Articole similare