Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrescu a negat ultimul zvon apărut înainte de meciul cu FCSB: "Îmi dau cuvântul de onoare! Cum să fac aşa ceva?"

Petrescu a negat ultimul zvon apărut înainte de meciul cu FCSB: "Îmi dau cuvântul de onoare! Cum să fac aşa ceva?"

CFR Cluj

Comentarii

FCSB - CFR Cluj are loc sâmbătă, de la ora 20:00.

Petrescu, înainte de FCSB - CFR

CFR Cluj s-a impus cu 3-2, în duelul din etapa a opta din play-off, împotriva Rapidului. Meciul a însemnat debutul lui Petrescu pe banca CFR-ului. 

În presă au apărut informaţii potrivit cărora Dan Petrescu ar urma să încaseze o primă de 50.000 de euro în cazul în care califică echipa în Conference League. Petrescu a negat acest zvon.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

"E bine că mi-ai pus întrebarea asta. Mi-am dat cuvântul de onoare. Cum puteam să cer o primă eu, care am venit de trei zile aici? Să iau munca altora care au fost aici un an de zile? Doamne fereşte! N-am nicio primă pentru acest campionat. Eu am semnat de la 1 iunie, acum doar am venit să ajut. 

Indiferent ce se va întâmpla, nici merite, nici nemerite nu pot să-mi iau prea multe. Nu am nicio primă, niciun euro, niciun leu, indiferent pe ce loc voi termina. Contractul meu cu banii începe din sezonul următor.

Sper să aibă jucătorii o primă şi să fie bine pentru ei. Eu în niciun caz nu am şi nu voi lua, asta e 100%. Ceilalţi antrenori merită, cei de dinainte, dacă se va atinge obiectivul, pentru că au muncit foarte mult. Eu am venit de două săptămâni, ce pot să spun eu?", a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu FCSB.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: dan petrescucfr clujprimă 

viewscnt
Articole similare