Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrescu are emoţii pe final de an: ”Deplasarea de la Craiova este cea mai grea din acest campionat!”

Petrescu are emoţii pe final de an: ”Deplasarea de la Craiova este cea mai grea din acest campionat!”

Superliga

Comentarii

CFR Cluj încheie anul pe primul loc, dar cu o deplasare foarte grea, la Craiova, locul 3 în Liga 1. Dan Petrescu spune că este unul dintre cele mai dificile meciuri din acest sezon, mai ales că CS U va evolua în faţa unui stadion plin.

CFR Cluj este cea mai în formă echipă din Liga 1, însă Dan Petrescu spune că favorită este CS U Craiova. Antrenorul CFR-ului se aşteaptă la un meci foarte greu, mai ales că jucătorii lui Mangia vor fi împinşi de la spate de 30.000 de suporteri. Petrescu spune că s-ar mulţumi şi cu un egal:

”Sigur va fi un meci foarte greu şi cred că cea mai grea deplasare a noastră din acest campionat. Au jucat două meciuri pe acest stadion, au câştigat cu 3-1 ambele meciuri şi sunt convins că fanii i-au ajutat foarte mult, au jucat practic în 12 jucători. Un public foarte cald, pasionat, care ajută echipa. Domnul Mangia a făcut treabă excelentă, se ştie că la Craiova e un club greu, nu îi e uşor, dar prin rezultate şi cum joacă echipa a reuşit să aducă un echilibru. Joacă echipa de pe locul 1 cu cea de pe locul 3, nu cred că există altă echipă în România care să fie favorită la Craiova. Cel mai bun cadou ar fi să nu pierdem, pentru că e un meci foarte greu”, a declarat Dan Petrescu.

”Bursucul” a vorbit şi despre situaţia lui Andrei Ivan, care a fost cumpărat în vară de la FC Krasnodar de la CS U Craiova. Atacantul de 20 de ani n-a reuşit să se impună şi a jucat puţin, dar Dan Petrescu îi recomandă să aibă răbdare:

”Nu e uşor să te duci la Krasnodar şi să joci imediat. Îl au pe Smolov vârf, l-am antrenat la Moscova, au jucători buni de atac. Nu cred că ar trebui să cedeze, să încerce să rămână acolo, pentru că e un club extraordinar, cu condiţii extraordinare. Ar trebui să muncească mai mult şi să încerce să rămână”, a mai spus Petrescu.

Antrenorul lui CFR Cluj a dezvăluit şi că Adrian Mititelu l-a dorit pe banca Universităţii Craiova. Dar se afla atunci sub contract cu Unirea Urziceani, alături de care a luat titlul: ”M-a sunat o dată Mititelu, dar eram antrenor la Urziceni”.

CS U Craiova - CFR Cluj se joacă sâmbătă, de la 20:30, pe Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: cfr clujcs u craiovaliga 1dan petrescu 

viewscnt
Articole similare