Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrescu nu e mulţumit după 1-1 cu FCSB: "Aşa, ciupiţi cum am fost în tot play-off-ul am fost şi astăzi"

Petrescu nu e mulţumit după 1-1 cu FCSB: "Aşa, ciupiţi cum am fost în tot play-off-ul am fost şi astăzi"

CFR Cluj

Comentarii

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat duminică seară, după remiza cu FCSB, scor 1-1, că îşi felicită jucătorii pentru prestaţie şi că l-au deranjat unele situaţii legate de arbitraj, însă a adăugat că centralul Istvan Kovacs nu este de vină la golul gazdelor.

"Au fost multe lucruri care m-au deranjat, dar arbitrul n-a avut nicio vină la golul lor. Aşa, ciupiţi cum am fost în tot play-off-ul am fost şi astăzi. Am jucat împotriva echipei care pe teren propriu nu pierde, ştiam că e foarte bună pe atac, ştiam că sunt favoriţi la câştigarea campionatului după ultimele rezultate... Prima repriză a fost un 0-0 fără prea multe ocazii. În repriza a doua am avut 2-3 situaţii să închidem meciul.

Golul lor a venit la singurul şut pe poartă pe care l-a avut FCSB. Îi felicit pe băieţi, dar din păcate sunt foarte trişti în cabină. Am arătat că avem spirit, avem caracter, avem organizare, din păcate de patru ori am condus FCSB şi am terminat 1-1, cred că nu s-a mai întâmplat aşa ceva. N-am ce să reproşez la nimeni nimic, până cum a fost un an extraordinar făcut de băieţi", a mai afirmat el.

Afla mai multe despre: cfrdan petrescuarbitrajscandal 

viewscnt
Articole similare