Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Petrescu s-a descătuşat după înfrângerea de la Craiova. Nu mai vrea nici play-off: "E un sistem penibil!"

Petrescu s-a descătuşat după înfrângerea de la Craiova. Nu mai vrea nici play-off: "E un sistem penibil!"

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a pierdut ultimul meci din 2017, scor 1-2, cu CS U Craiova, iar avansul ardelenilor faţă de FCSB poate scădea la un singur punct, dacă roş-albaştrii se impun în meciul cu Viitorul.

Totuşi, Petrescu spune că nu va fi fanul echipei lui Gheorghe Hagi în acesta seară. Mai mult, nici nu se va uita la meci. Tehnicianul CFR-ului a ţinut însă să trimită o înţepătură spre rivali, amintind de modul uşor în care s-au impus la Botoşani.

"Nu, nu am de ce (n.r. să-i ţină pumnii lui Hagi cu FCSB). Nici nu cred că o să mă uit la meci, cine o să câştige, o să câştige. Sper să fie un meci mai strâns decat cel care a fost la Botoşani, unde a fost prea usor pentru Steaua", a spus Petrescu.

Evident enervat de înfrângerea suferită, Dan Petrescu a criticat dur şi sistemul competiţional din Liga 1, fiind deranjat de faptul că punctele echipelor vor fi înjumătăţite la intrarea în play-off.

"Nu înţeleg acest sistem! Dacă spunem cuiva dintr-o ţară civilizată, Anglia, Italia, Spania, cred că încep şi râd şi se întreabă: "Eu muncesc şi tu îmi dai jumate!?". Nu ar accepta nimeni aşa ceva. E un sistem penibil şi trebuie schimbat!", a declarat Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescuplay-offcfr cluj 

viewscnt
Articole similare