Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Philadelphia Flyers a reuşit să-şi revină după seria neagră de luna trecută, în care au pierdut 10 meciuri la rând

Philadelphia Flyers a reuşit să-şi revină după seria neagră de luna trecută, în care au pierdut 10 meciuri la rând
Comentarii

În direct la Telekom Sport, hocheiştii din Pennsylvania şi-au încheiat excursia din vestul Canadei cu a 3-a victorie consecutivă, 4-1 la Rogers Arena din Vancouver. Cel mai bun om al meciului a fost din nou un ceh, Jakub Voracek, care a ajuns la 30 de pase decisive pentru echipa oaspete.

Flyers veneau după victoriile de la Calgary şi Edmonton, dar şi Canucks se puteau lăuda cu 3 succese în serie. Canadienii au ratat enorm în prima repriză, iar oaspeţii au profitat şi au preluat iniţiativa. 3-1 pentru Philadelphia după două reprize, cu două din cele 3 reuşite în superioritate numerică. În ultima parte, gazdele au alergat după egalare, iar Flyers au mai punctat o dată, prin vedeta Wayne Simmonds, în poarta goală. A fost a 200-a victorie în NHL a portarului echipei învingătoare, Brian Elliott.

Săptămâna viitoare, Telekom Sport transmite în direct 4 partide, capul de afiş fiind meciul de sâmbătă, 16 decembrie, din aer liber, dintre Ottawa Senators şi Montreal Canadiens, care vor marca astfel 100 de ani de la prima partidă oficială din NHL, dintre aceleaşi echipe.

Afla mai multe despre: philadelphia flyersvancouvernhlexclusivtelekom sporthochei 

viewscnt
Articole similare