Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pleacă Ovidiu Burcă de la Dinamo? ”A primit o ofertă din străinătate. O echipă foarte bună”

Pleacă Ovidiu Burcă de la Dinamo? ”A primit o ofertă din străinătate. O echipă foarte bună”

Fotbal

Comentarii

Ovidiu Burcă (43 de ani) a făcut ”minuni” la Dinamo în ultimul an şi, aşa cum era normal, oferte au început să apară.

Impresarul Liubliana Nedelcu a recunoscut că Ovidiu Burcă a primit, recent, o ofertă foarte bună din străinătate, însă tehnicianul lui Dinamo nici nu a vrut să audă de ea.

Ovidiu Burcă a refuzat o ofertă din străinătate

Ovidiu Burcă a luat un Dinamo aflat în ”moarte clinică”, a promovat-o când tot mai puţini oameni se mai aşteptau, apoi, cu resurse limitate, a transformat-o într-o formaţie care, în acest moment, este pe locul 10 în Superligă.

  • Peste formaţii cu bugete superioare, cum ar fi U Cluj, UTA Arad sau FCU Craiova 1948.

Antrenorul lui Dinamo nici nu a vrut să audă detalii despre oferta din ”afară”. I-a transmis impresarei să decline orice propunere, cu gândul din respect şi devotament pentru jucătorii şi clubul Dinamo.

Dinamo este pe o linie ascendentă, Ovidiu Burcă a făcut minuni, iar pe el trebuie să îl laud. L-am sunat pe Ovidiu cu o ofertă din străinătate, dar el a refuzat.

Era o echipă foarte bună din afară, iar el mi-a spus că nu vrea să ştie nimic”, a declarat Liubliana Nedelcu, conform iamsport.ro.

Până în acest moment, Ovidiu Burcă a adunat 44 de partide pe banca lui Dinamo, dintre care 19 sunt victorii, 11 sunt egaluri şi 14 sunt înfrângeri. Golaveraj: 69-53.

  • Ovidiu Burcă a fost antrenor principal la Rapid U19 şi CSM Slatina.

Dacă va continua pe aceeaşi linie la Dinamo, ”cânilor” le va fi tot mai greu, pe viitor, să păstreze un tehnician precum Ovidiu Burcă.

Afla mai multe despre: liubliana nedelcuovidiu burca 

viewscnt
Articole similare