Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pledoaria lui Marcel Puşcaş: "Aici nu mai e vorba de Mititelu" De ce FC U Craiova 1948 trebuie să joace pe "Ion Oblemenco" în opinia sa

Pledoaria lui Marcel Puşcaş: "Aici nu mai e vorba de Mititelu" De ce FC U Craiova 1948 trebuie să joace pe "Ion Oblemenco" în opinia sa

Fotbal intern

Comentarii

Preşedintele formaţiei U Craiova 1948 SA, Marcel Puşcaş a explicat de ce crede că echipa sa merită şi trebuie să joace pe stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova.

Oficialul formaţiei U Craiova 1948 SA face apel la principii, atunci când explică de ce echipa sa trebuie să evolueze pe cel mai mare stadion din Craiova:

”Aici nu e vorba de Mititelu sau de ne-Mititelu. Aici e vorba de principiu. Aici e vorba că oraşul tău mai are o echipă care are suporteri mulţi, şi suporteri loiali, care sunt cetăţeni ai urbei şi pe care nu-i laşi să-şi vadă favoriţii pe stadionul pentru care şi ei au plătit taxe şi impozite. Nu-i vorba de niciun Mititelu aici. 15 mii de craioveni sunt şi ei contribuabili şi poate au pus şi ei nocturna la acest stadion frumos al oraşului Craiova. Şi, atunci, de ce trebuie să te comporţi astfel cu 15 mii de oameni, de parcă n-ar fi tot concitadinii tăi şi contribuabilii tăi”, a mai spus Marcel Puşcaş, pentru sursa citată.

Echipa lui Mititelu şi-a disputat în ultima vreme meciurile considerate "pe teren propriu" la Filiaşi, Drobeta Turnu Severin sau Târgu Jiu. Oltenii vor ca U Craiova 1948 SA să evolueze din Liga a doua, pe superba arenă din Bănie.

U Craiova 1948 SA a promovat în Liga a doua la finalul acestui sezon (întrerupt) din Liga a treia, ca urmare a deciziei Comitetului Executiv. Trupa lui Eugen Trică era lider detaşat în seria a-4-a.

Afla mai multe despre: craiovamarcel puşcaş 

viewscnt
Articole similare