Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pliskova nu crede că Halep va câştiga Australian Open. Pe cine mizează. "Ştiţi însă ce s-a întâmplat ultima dată când mi-am pariat casa!"

Pliskova nu crede că Halep va câştiga Australian Open. Pe cine mizează. "Ştiţi însă ce s-a întâmplat ultima dată când mi-am pariat casa!"

Tenis

Comentarii

Karolina Pliskova a vorbit la superlativ despre Simona Halep, după meciul pierdut în faţa româncei în sferturile Australian Open, însă sportiva din Cehia nu crede că liderul WTA va câştiga în cele din urmă turneul.

Mai mult, Pliskova se aşteaptă ca Halep să fie eliminată chiar din semifinale, acolo unde o va întâlni pe Angelique Kerber.

"Nu cred că Simona va câştiga turneul. Kerber stă în drumul ei şi este atât de bună", a spus Pliskova după meciul cu Halep.

Totuşi, Karolina şi-a amintit de momentul de la Roland Garros 2017, când a afirmat că ar fi dispusă să parieze "tot ce are" pe o victorie a Simonei Halep în finala cu Ostapenko. Şi atunci Simona Halep o eliminase pe Pliskova după un meci foarte bun, însă în finală s-a împiedicat surprinzător în faţa sportivei din Letonia. "Ştiţi însă ce s-a întâmplat ultima dată când mi-am pariat casa...", a continuat Pliskova.



Vezi aici ce a declarat Pliskova despre Halep după meciul din sferturi.

LIVE | Simona Halep - Angelique Kerber, în semifinalele Australian Open, joi, după 07:00. Egalitate în întâlnirile directe, dar Halep are avantaj pe hard

Afla mai multe despre: pliskovakerberhalepaustralian open 

viewscnt
Articole similare