Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ploaie de goluri în La Liga! Gazdele au câştigat pe linie în ziua de sâmbătă. Vezi aici toate VIDEO rezumatele

Ploaie de goluri în La Liga! Gazdele au câştigat pe linie în ziua de sâmbătă. Vezi aici toate VIDEO rezumatele

La Liga

Comentarii

Barcelona, Villarreal, Mallorca şi Granada toate au jucat sâmbătă pe teren propriu în etapa a 24-a din La Liga şi toate au câştigat.

Barcelona - Getafe 2-1

Barcelona a tremurat serios în startul meciului cu Getafe. Madrilenii au marcat la mijlocul primei reprize, dar reuşita lui Nyom a fost anulată după analiza VAR. Până la pauză, catalanii s-au dezlănţuit. Griezmann a făcut 1-0 din pasa lui Messi. După numai cinci minute, Sergi Roberto a marcat şi el şi a stabilit scorul primei reprize. Getafe forţat în partea a doua, dar nu a reuşit decât golul de onoare. Angel Rodriguez a marcat superb al zecelea său gol în tricoul madrilenilor, iar Barcelona - Getafe s-a terminat 2-1.

Villarreal - Levante 2-1

Villarreal a urcat pe loc de cupe europene, după a treia victorie din ultimele patru etape. Gerard Moreno a deschis scorul pe Estadio de la Ceramica în faţa lui Levante. Echipa lui Paco Lopez a început bine partea a doua, iar Borja Mayoral a făcut 1-1. Egalitatea nu a rezistat decât cinci minute. Moi Gomez a readus Submarinul Galben în avantaj şi a stabilit scorul final, Villarreal - Levante 2-1.

Mallorca - Alaves 1-0 

Mallorca a urcat deasupra liniei retrogradarii dupa succesul de pe teren propriu cu Alaves. Echipa din Baleare putea trece in avantaj la capatul primei jumatati de ora, dar Salva Sevilla a ratat o lovitura de la 11 metri. Diferenta a fost facuta pana la urma de reusita lui Juan Hernandez. Atacantul columbian a marcat primul sau gol in tricoul celor de la Mallorca si echipa lui Vicente Moreno s-a impus cu 1-0.

Granada - Valladolid 2-1 

Granada a bifat a treia victorie consecutivă pe teren propriu, graţie unui gol marcat în al şaselea minut de prelungiri în faţa lui Valladolid. Carlos Fernandez a semnat reuşita de trei puncte. Andaluzii s-au trezit conduşi imediat după ieşirea de la cabine. Sergio Guardiola a marcat al cincilea gol al sezonului. Granada a întors scorul în ultimul sfert de oră. În minutul 81, Puertos a egalat pentru Granada, înainte ca Fernandez să închidă tabela.

Afla mai multe despre: la ligarezumate 

viewscnt
Articole similare