Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poate fi cuplul anului în tenisul mondial! Mesajul deloc subtil transmis de Kyrgios chiar în timpul unei conferinţe de presă

Poate fi cuplul anului în tenisul mondial! Mesajul deloc subtil transmis de Kyrgios chiar în timpul unei conferinţe de presă galerie foto

Tenis

Comentarii

Australianul a făcut pereche în turneul de dublu mixt de la Wimbledon cu americanca Desirae Krawczyk iar după ce au fost eliminaţi din competiţie cei doi au fost puşi pe glume la finalul întâlnirii.

Înainte să înceapă conferinţa propriu-zisă, Kyrgios a fost surprins în timp ce îi propunea partenerei sale din turneul londonez să facă o ieşire împreună înainte ca fiecare să îşi ia la revedere de la capitala britanică. Cei doi au ajuns să facă echipă în proba de dublu mixt după ce Kyrgios i-a trimis fetei un mesaj prin intermediul unei reţele sociale.

Cuplul a fost învins în 16-imile de finală de perechea Jennifer Brady-Marcus Daniell, scor 7-6, 6-7, 5-7, dar australianul nu părea deloc afectat de acest lucru. Era cu gândul la o ieşre în club, iar americanca de 24 de ani nu a părut deranjată de propunerea nonconformistului Kyrgios.

Desirae e născută în California şi s-a specializat în proba de dublu după ce la simplu nu a ajuns mai sus de locul 752 în lume. La dublu, Krawczyk are două titluri cucerite. 

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: krawczykkyrgioscupludublu mixtwimbledonpropunere 

viewscnt
Articole similare