Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Poate reveni Simona Halep în top?” Ilie Năstase a oferit un răspuns tranşant

„Poate reveni Simona Halep în top?” Ilie Năstase a oferit un răspuns tranşant

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (32 de ani) a primit o veste excelentă din partea TAS. Tribunalul elveţian i-a redus suspendarea, de la 4 ani la 9 luni.

Ilie Năstase a vorbit despre reducerea suspendării Simona Halep

Fostul mare jucător de tenis român a oferit o reacţie clară după vestea extarordinară primită de Simona Halep. Sportiva noastră poate reveni pe teren, iar Ilie Năstase are mare încredere în ea.

De asemenea, „Nasty” crede că toată perioada de pregătire a ajutat-o pe Simona Halep până acum, având în vedere că verdictul de la TAS a fost unul favorabil.

„Poate să revină. Toată pregătirea asta a ajutat-o. A aşteptat deja un an. Pedeapsa de 9 luni nu e mare”, a spus legenda tenisului românesc, potrivit as.ro.

Reacţia lui Toni Iuruc după vestea excelentă primită de Simona Halep

În urma audierilor din perioada 7-9 februarie 2024, Simona Halep s-a ales cu pedeapsa pentru dopaj redusă de la 4 ani la 9 luni, informează sursele Orange Sport.

Fostul soţ al dublei câştigătoare de Grand Slam a oferit o primă reacţie. Deşi nu a vrut să comenteze prea mult situaţia, Toni Iuruc a declarat că se bucură foarte tare pentru vestea bună primită de Simona Halep.

„Este o veste foarte bună, dar vă rog să mă înţelegeţi că nu aş vrea să comentez despre viaţa profesională a doamnei Halep. Aşa cum am declarat din urmă cu doi ani, eu cred că este o decizie normală.

Doamne ajută! Mă bucur pentru ea şi atâta tot. Dar mai mult decât atât, vă rog să mă înţelegeţi, nu am ce să spun. Da, este o normalitate!”, a spus Toni Iuruc, potrivit Fanatik.

 

Afla mai multe despre: ilie nastasesimona haleptas 

viewscnt
Articole similare