Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pochettino: ”Încerc să mint cât mai puţin... sunt fericit la Tottenham”

Pochettino: ”Încerc să mint cât mai puţin... sunt fericit la Tottenham”
Comentarii

Mauricio Pochettino a vorbit la conferinţa de presă programată înaintea meciului de pe ”Santiago Bernabeu” din Champions League, despre viiitorul său la Spurs şi despre zvonurile care lăsau de înţeles că ar putea ajunge pe banca Barcelonei.

Isco este jucătorul din tabăra Real Madridului, care se bucură de admiraţia antrenorului argentinian. ”Fiecare antrenor are dorinţa de a transfera cei mai buni fotbalişti. Iar eu m-am oprit la Isco, este unul dintre cei mai buni din lume, a ajuns la maturitatea deplină. Magia lui se vede pe teren”, a spus Pochettino.

”Este dificil să pregăteşti un asemenea meci doar uitându-te la meciurile lor de acasă, poate fi mai mult decât înşelător. Trebuie să jucăm la cel mai bun nivel al nostru din primul şi până în ultimul minut, trebuie să căutăm slăbiciunile lor pentru a ne putea fructifica ocaziile”, a mai spus argentinianul.

Antrenorul celor de la Tottenham a fost rugat să confirme informaţiile din care reies că ar putea ajunge, în viitor, la Barcelona. 

”Încerc întotdeauna să fiu cinstit. Încerc să mint cât mai puţin, spre deosebire de soţia mea, uneori. Nu pot să mă duc la Barcelona. Sunt foarte fericit la Tottenham şi, aşa cum a spus preşedintele clubului aş vrea să fiu aici în următorii cincisprezece ani. Deci dacă doreşte, sunt dispus să semnez contractul”, a mai tehnicianul în vârstă de 45 de ani.

Afla mai multe despre: mauricio pochettinoreal madridbarcelonachampions league,  

viewscnt
Articole similare