Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poliţia spaniolă a arestat şase persoane în cazul furturilor din casele unor fotbalişti din LaLiga

Poliţia spaniolă a arestat şase persoane în cazul furturilor din casele unor fotbalişti din LaLiga

La Liga

Comentarii

Poliţia spaniolă a arestat şase suspecţi în cazul furturilor din locuinţele din Madrid aparţinând unui număr de opt persoane bogate, printre care se numără fotbaliştii de top Radamel Falcao şi Rodrygo Goes, relatează Reuters.

Cinci bărbaţi şi o femeie au fost arestaţi, iar poliţia a confiscat 10 ceasuri, bijuterii, 3.300 de euro în numerar şi două pistoale cu aer comprimat, a precizat poliţia într-un comunicat.

Arestările au avut loc în data de 13 februarie, dar au fost făcute publice abia în această săptămână.

Seria de spargeri a avut loc începând cu iulie 2022 în cartierele bogate din Madrid şi din împrejurimi, potrivit poliţiei.

Columbianul Radamel Falcao, jucător la Rayo Vallecano din LaLiga, şi brazilianul Rodrygo Silva de Goes, care este legitimat la Real Madrid, s-au numărat printre victime, a declarat o sursă din cadrul poliţiei pentru Reuters.

Poliţia a declarat că suspecţii au dat dovadă de un "grad ridicat de profesionalism" studiind videoclipurile şi fotografiile pe care jucătorii şi anturajul lor le-au distribuit pe reţelele de socializare pentru a colecta informaţii despre dispunerea locuinţelor şi despre momentele în care ocupanţii acestora erau plecaţi.

De asemenea, suspecţii au studiat sistemele de securitate pentru a stabili cum să intre.

Trei dintre cei reţinuţi sunt în arest preventiv, iar o anchetă privind acuzaţiile de jaf cu forţa, un jaf cu violenţă sau intimidare, falsificare de documente şi spălare de bani este în curs de desfăşurare, a precizat poliţia.

Afla mai multe despre: la ligafurtpoliţia spaniola 

viewscnt
Articole similare