Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 07.05.2018. Pariem pe lupta pentru titlu

Pontul Zilei 07.05.2018. Pariem pe lupta pentru titlu

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 07.05.2018. Cel mai tare meci de luni este programat în Liga 1 Betano, unde CSMS Iaşi primeşte vizita celor de la FCSB.

Pontul Zilei 07.05.2018

CSMS Iaşi este cea mai slabă echipă din play-out, fiind foarte greu pentru moldoveni să strângă puncte. După şapte partide disputate şi cu doar trei rămase, cei din Iaşi au doar un punct, în urma unui egal cu Viitorul. În rest înfrângeri pe linie. În ultimele două partide a întâlnit Astra, împotriva căreia avea de disputat o restanţă, iar în cele 180 de minute disputate a primit nu mai puţin de şase goluri, câte trei în fiecare partidă. Acum joacă împotriva celei mai în formă echipe din play-off, aşa că şansele să strângă puncte în această zi sunt minime.

De partea cealaltă, FCSB a reuşit să treacă cu emoţii de examenul CFR Cluj, obţinând cu greu un rezultat de egalitate, după un gol înscris în ultimele minute ale jocului. Înainte de acel duel, FCSB a făcut egal şi cu Viitorul, aşa că acum elevii lui Dică sunt obligaţi să ia toate cele trei puncte pentru a spera în continuare la câştigarea titlului. De sâmbătă, pe primul loc în clasament s-a instalat CFR Cluj, care a învins la limită CS U Craiova, scor 1-0, şi are un punct în faţa bucureştenilor.

Pontul Zilei 07.05.2018

CSMS Iaşi şi FCSB s-au întâlnit de trei ori în acest sezon, iar până acum rezultatele au fost împărţite. În cele două jocuri din sezonul regulat moldovenii au obţinut patru puncte, după un egal şi o victorie, iar în prima întâlnire din play-off FCSB a câştigat la limită, scor 1-0. Având în vedere miza partidei, ne aşteptăm şi acum să vedem un duel dominat de oaspeţi, care au puterea să se impună fără probleme.

Pronostic: 2 @ 1.42

Afla mai multe despre: pontul zileipariurifotbalcsms iaşifcsb 

viewscnt
Articole similare