Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 27.02.2018. Favorită în Cupa FA

Pontul Zilei 27.02.2018. Favorită în Cupa FA

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 27.02.2018. Swansea nu se descurcă foarte bine în Premier League, însă în Cupa FA a avut noroc şi a fost repartizată cu o echipă pe care în mod normal ar trebui să o învingă.

Swansea şi Sheffield Wednesday se luptă pentru un loc în optimile de finală ale Cupei FA, iar formaţia din Premier League este favorită.

Pontul Zilei 27.02.2018

Galezii vin după un rezultat mai mult decât modest în weekend, când au fost învinşi de Brighton în Premier League cu 4-1. Cu toate acestea, ultimele două jocuri pe teren propriu au fost castigate, 8-1 cu Notts County şi 1-0 cu Burnley, aşa că fanii sunt încrezători că vor reuşi acum să se califice în faza următoare a competiţiei.

De partea cealaltă, Sheffield Wednesday vine după două înfrângeri în Championship. Prima dintre ele la Millwall, scor 1-2, iar ultima în acest weekend, 2-4 pe teren propriu cu Aston Villa. Având în vedere rezultatele proaste din ultima perioadă, sunt şanse foarte mari ca gruparea din Championship să nu forţeze foarte mult în acest duel şi să îşi pastreze energia pentru meciurile complicate din campionat, mai ales că în cazul unei calificări următoarea adversară s-ar putea să fie chiar Tottenham, în faţa căreia probabil nu are nicio şansă.

Pontul Zilei 27.02.2018

Partida dintre Swansea şi Sheffield Wednesday porneşte de la 0-0, rezultatul din prima manşă, care a adus un nou duel, pentru a se stabili cine merge mai departe. Chiar dacă au jucat în deplasare, cei de la Swansea au dominat şi partida respectivă, având mai multe ocazii de gol, mai multe şuturi şi o posesie mult mai bună. Ne aşteptăm sa vedem un meci dominat de Swansea, aşa că pariem cu încredere pe victoria acestora încă din timpul celor 90 de minute.

Pronostic: 1 @ 1.74

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalangliaswanseacupa fa 

viewscnt
Articole similare