Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 28.03.2018. Sfert de finală spectaculos la Miami

Pontul Zilei 28.03.2018. Sfert de finală spectaculos la Miami

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 28.03.2018. Chiar dacă a rămas fără principalele favorite la câştigarea trofeului, turneul de la Miami are în continuare în joc jucătoare de top, care pot face diferenţa.

Pontul Zilei 28.03.2018

Unul dintre cele mai interesante meciuri din sferturile de finală de la Miami este cel dintre Ostapenko şi Svitolina. Jucătoarea letonă a ajuns în această fază după trei victorii foarte muncite, împoriva a două jucătoare modeste şi una de top. În primul tur, a trecut de Babos, apoi de Haddad Maia, iar în runda precedentă a învins-o fără prea multe şanse pe Petra Kvitova, scor 2-0. Acum joacă cel mai greu meci de la acest turneu, împotriva jucătoarei din Ucraina, Svitolina, care este considerată una dintre cele mai bune jucătoare ale momentului. 

Cele mai bune cote şi mii de transmisiuni live sunt pe betano.com. Intră şi tu în joc!

Svitolina a reuşit să ajungă în sferturile de finală de la Miami după ce a învins-o în primul tur pe Osaka, 2-0, apoi a trecut în trei seturi de Gavrilova, iar pentru un loc în sferturile de finală a trecut de australianca Barty, scor 2-0. Acum, Svitolina ştie că este una dintre principalele favorite la trofeu, după ce Halep şi Wozniacki au fost eliminate în primele tururi ale turneului.

Pontul Zilei 28.03.2018

Jelena Ostapenko şi Elina Svitolina s-au mai întâlnit o singură dată până acum, în 2017, la Wimbledon, când Ostapenko a reuşit să o învingă fără mari probleme, scor 2-0, la seturi, la puţin timp după ce realizase cea mai mare victorie din carieră, în finala de la Roland Garros. Ne aşteptăm acum ca Svitolina să îşi ia revanşa, în primul rând pentru că se joacă pe suprafaţa ei favorită, hard, dar şi pentru că este într-o formă mult mai bună decât tânăra ei adversra. Mizăm cu încredere pe un succes al Elinei Svitolina.

Pronostic: Svitolina @ 1.33

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariuripontul zileisvitolinaostapenko 

viewscnt
Articole similare