Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pontul Zilei 28.06.2018. Dublăm banii cu cel mai neinteresant meci al zilei

Pontul Zilei 28.06.2018. Dublăm banii cu cel mai neinteresant meci al zilei

Ponturi pariuri

Comentarii

Pontul Zilei 28.06.2018. Dublăm banii cu cel mai neinteresant meci al zilei

Pontul Zilei 28.06.2018

Conform specialiştilor, Panama este cea mai slabă formaţie de la această Cupă Mondială, cu jucători sub valoarea mediei de la acest turneu final. Acest lucru s-a văzut şi în rezultate, fiind învinsă atât de Belgia, cât şi de Anglia, la handicap. Belgienii s-au impus cu 3-0, în timp ce englezii au câştigat cu 6-1. Acum, Panama joacă ultimul meci din grupă şi speră să obţină un rezultat bun, însă şansele sunt foarte mici.

Peste 200.000 de tipuri de pariuri pe betano.com. Pariază şi tu pe meciurile de la CM 2018!

De partea cealaltă, Tunisia a arătat un fotbal bun atât cu Belgia, dar mai ales cu Anglia, unde a fost învinsă cu ghinion, în ultimele minute ale partidei. Tunisienii au şansa acum să demonstreze că nu aceasta este adevărata valoare, aşa că ne aşteptăm să vedem o partidă în care vor intra foarte motivaţi pe teren şi la final vor obţine toate cele trei puncte. Rezultate fotbal live puteţi vedea pe site-ul acestei case de pariuri. 

Pontul Zilei 28.06.2018

Având în vedere jocul prestat de cele două naţionale până acum, bookmakerii consideră că Panama nu are şanse prea mari în faţa tunisienilor. Din acest motiv, oferă cota 1.86 pentru un succes al acestora, în timp ce naţionala lui Penedo este cotată cu 4.60. Recomandăm să pariaţi cu încredere pe un succes al Tunisiei.

Pronostic: Tunisia @ 1.86

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalpanamatunisia 

viewscnt
Articole similare