Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ponturi pariuri CFR Cluj - CSMS Iaşi România 09.03.2018

Ponturi pariuri CFR Cluj - CSMS Iaşi România 09.03.2018

Pariuri sportive

Comentarii

Ponturi pariuri CFR Cluj - CSMS Iaşi România 09.03.2018. După o pauză de o săptămână, venită din cauza zăpezii, acum se reia campionatul în România cu prima rundă din play-off.

Ponturi pariuri CFR Cluj - CSMS Iaşi România 09.03.2018

CFR Cluj începe pe teren propriu aventura celor 10 partide care îi pot aduce un nou titlu de campioană.

Clujenii au terminat pe primul loc sezonul regulat, la patru puncte de FCSB, iar acum încep play-off-ul cu doar două avans după ce punctele s-au înjumătăţit. CFR Cluj arata o formă excelentă pe teren propriu, iar Dan Petrescu reuşeşte să alinieze o apărare aproape de perfecţiune, care nu a mai primit gol în Gruia de şapte partide! Mai mult, ultimele cinci jocuri au fost câştigate fără problemele de clujeni când au jucat pe teren propriu.

De partea cealaltă, CSMS Iaşi a reuşit să prindă în ultima rundă play-off-ul, Stoican bifând un obiectiv care părea un vis la începutul sezonului şi care îi distra pe foarte mulţi când îl auzeau pe fostul dinamovist vorbind. Modlovenii au fost învinşi în ultima rundă de Viitorul, scor 0-1, dar cu toate acestea tot au prins un loc la pasa bogaţilor. Meciuri online din Liga 1

Ponturi pariuri CFR Cluj - CSMS Iaşi România 09.03.2018

CFR Cluj şi CSMS Iaşi s-au întâlnit de două ori în sezonul regulat, iar moldovenii nu au reuşit nici măcar să marcheze. Pe teren propriu au fost învinşi cu 2-0, iar în deplasare s-au văzut bătuţi iar, dar de data aceasta cu 1-0. Având în vedere forma incredibilă prin care trece CFR Cluj, dar şi faptul că pe teren propriu nu primeşte gol decât o dată la o lună perioadă, cel mai probabil CFR Cluj va reuşi să câştige prima finală din cele 10 pe care le dispută pentru titlul de campioană.

Pronostic 1 @ 1.30

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalcfr clujcsms iaşi 

viewscnt
Articole similare