Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Portugalia - Olanda. Săptămâna începe în forţă în fotbalul european

Portugalia - Olanda. Săptămâna începe în forţă în fotbalul european

Pariuri sportive

Comentarii

Ponturi pariuri Portugalia - Olanda Amical 26.03.2018. Este fără îndoială cel mai interesant meci de azi, între două echipe cu trofee importante în palmares.

Ponturi pariuri Portugalia - Olanda Amical 26.03.2018

Portugalia joacă excelent în ultima vreme. Campioana Europei vine după o serie de opt meciuri fără înfrângere, în care a înregistrat şapte victorii şi o remiză. Practic, de la câştigarea trofeului european, în 2016, echipa lui Cristiano Ronaldo a mai pierdut doar trei meciuri. A fost învinsă de Elveţia în preliminarii, de Suedia într-un meci amical şi, cel mai recent, de Chile, la Cupa Confederaţiilor. De la finalul preliminariilor, lusitanii au disputat trei meciuri amicale. La mijlocul lunii noiembrie au învins Arabia Saudită (3-0) şi au remizat cu Statele Unite (0-0). Cel mai recent, în urmă cu trei zile, Portugalia a învins cu emoţii naţionala Egiptului. Cristiano Ronaldo a reuşit o dublă în minutele 2 şi 4 de prelungire, după ce Salah deschisese scorul în startul reprizei a doua.

Ponturi pariuri Portugalia - Olanda Amical 26.03.2018

De cealaltă parte, Olanda vine după un meci pierdut cu Anglia. 1-0 a arătat tabela la final, graţie unei reuşite a lui Lingard în minutul 59. Eşecul a pus astfel capăt seriei de cinci victorii consecutive a batavilor. Olanda a încheiat preliminariile cu trei victorii, 3-1 cu Bulgaria, 3-1 cu Belarus şi 2-0 cu Suedia. Au urmat apoi două meciuri amicale, în care echipa nu a primit gol, 1-0 cu Scoţia şi 3-0 cu România. Sunt aşadar premise să vedem din nou o echipă puternică a Olandei. Semifinalistă la ultimele două ediţii ale Cupei Mondiale, Olanda a ratat calificarea la turneul final din acest an. Este pentru prima oară după 25 de ani când echipa batavă ratează două campanii consecutive de calificare.

Portugalia - Olanda 1 @ 2.20

Afla mai multe despre: portugaliaolandaamicalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare