Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Poveste incredibilă dezvăluită de Dan Petrescu: ”Am scăpat ca prin minune! Stewardesele începuseră să plângă, piloţii urlau”

Poveste incredibilă dezvăluită de Dan Petrescu: ”Am scăpat ca prin minune! Stewardesele începuseră să plângă, piloţii urlau”

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu a trecut prin momente terifiante în timpul unui zbor privat de la Bucureşti la Krasnodar, iar asta i-a alimentat şi mai tare teama de avioane

Se ştie că ”Bursucul” are o frică teribilă de a zbura cu avionul, iar colegii din Generaţia de Aur îl tachinau mereu atunci când aveaui de făcut deplasări lungi. Totuşi, teama lui Dan Petrescu a fost alimentată, de-a lungul timpului, şi de câteva experienţe total neplăcute.

TOP INTERVIURI | Azi, de la 17:30, ediţie specială de ziua lui Dan Petrescu

Nu mi-a fost mereu frică, mi-am mai revenit în ultima vreme, dar la cât am zburat la viaţa mea m-au dărâmat câteva experienţe. Am avut o dată o cursă privată de la Bucureşti la Krasnodar de nici nu ştiu cum am aterizat. Eram şi cu copiii! Stewardesa plângea, piloţii urlau, turbulenţe, s-a făcut întuneric, s-a pierdut avionul.

Am scăpat ca prin minune. Eu mai râdeam de alţii, dar nu-ţi mai vine s-o faci după ce trăieşti momente din astea”, a spus Petrescu pentru Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: dan petrescuavionfrica,  

viewscnt
Articole similare