Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preliminarii CM. Portugalia îi smulge calificarea Elveţiei. Olanda a sperat la o minune, dar rămâne acasă. Toate rezultatele serii!

Preliminarii CM. Portugalia îi smulge calificarea Elveţiei. Olanda a sperat la o minune, dar rămâne acasă. Toate rezultatele serii!galerie foto

Cupa Mondială

Comentarii

Marţi seara a avut loc ultima etapă a preliminariilor europene. Portugalia este marea câştigătoare a zilei, reuşind să treacă de Elveţia cu 2-0 şi, implicit, să se califice direct la Cupa Mondială din Rusia.

UPDATE. Rezultatele finale ale ultimei etape:

UPDATE. Fraţii Hazard au marcat în Belgia - Cipru 2-0.

Rezultatele la pauză în Europa:

Portugalia - Elveţia 2-0 (Djourou 41 aut., Silva 57)

Portugalia lui Cristiano Ronaldo primeşte vizita Elveţiei pentru un meci care va decide şefia grupei B şi, implicit, echipa calificată la turneul final din Rusia. Momentan, Elveţia este pe primul loc, iar Portugalia la trei puncte în spate. Alături de Germania, ”bancherii” au câştigat toate meciurile jucate în aceste preliminarii, inclusiv turul cu Portugalia! De partea cealaltă, lusitanii au câştigat restul meciurilor! Ambele echipe se prezintă la acest meci după victorii în handicap. Portugalia a trecut cu 2-0 de Adorra, în timp ce Elveţia a zdrobit Ungaria, scor 5-2.

Olanda - Suedia 2-1 (Robben 16 pen., 40 / Saroka 44)

Olanda - Suedia se joacă marti seara, incepand cu ora 21:45. Echipa pregătita de Dick Advocaat are nevoie de un succes la minimum şapte goluri diferenţă pentru a ajunge la baraj. Suedezii au ajuns sa aibă un golaveraj aşa de bun după succesul cu 8-0 din meciul cu Luxemburg, o partida pe care olandezii au văzut-o drept ”blat”. Suedia se gândeşte cum s-o învingă pe Olanda la ea acasa, întrucat cu aceste trei puncte poate spera chiar la primul loc, in caz că Franţa se încurcă pe teren propriu cu Belarus.

Franţa - Belarus 2-0 (Griezmann 27, Giroud 33)

Franţa primeşte vizita naţionalei din Belarus, într-un meci programat marţi seara, începând cu ora 21:45. Gruparea din Hexagon are doar varianta victoriei pentru a se califica la Cupa Mondială. Suedia are un singur punct mai puţin ca gruparea antrenata de Didier Deschamps şi iîi poate fura locul în cazul unui succes cu Olanda. De partea cealaltă, Belarus are o serie de trei înfrângeri consecutive în preliminarii: 0-1 cu Luxemburg, 0-4 cu Suedia şi 1-3 cu Olanda.

Programul complet al ultimei etape:

 Galerie foto

Afla mai multe despre: portugaliabelgiaelvetiasuediaolandacupa mondiala 

viewscnt
Articole similare