Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Premieră în La Liga. Barcelona va juca derby-ul catalan în Statele Unite

Premieră în La Liga. Barcelona va juca derby-ul catalan în Statele Unite

La Liga

Comentarii

Girona - FC Barcelona va fi primul meci din istoria campionatului spaniol care se va disputa în Statele Unită, anunţă cotidianul catalan Sport. Meciul va avea loc la Miami pe un stadion cu peste 60.000 de locuri.

Liga de fotbal din Spania a semnat în urmă cu o lună un contract valabil pe 15 ani cu un grup media pentru a organiza cel puţin un meci pe sezon în Statele Unite. 

Primul meci peste ocean va avea loc pe 27 ianuarie, la Miami, şi va fi un derby catalan, cu Girona în poziţia de formaţie gazdă. Partida va avea loc în casa celor de la Miami Dolphins, echipă de fotbal american. 

Micul club catalan oferă 1500 de zboruri gratuite pentru cei care deţin abonamente şi posibilitatea de a fi cazaţi o noapte la un hotel din Florida. Pentru cei care nu vor să se deplaseze până în Statele Unite, Girona oferă 5000 de bilete gratuite la prima întâlnire cu Barcelona din acest sezon, meci care va avea loc pe 23 septembrie, pe Camp Nou. 

Clubul nu a oferit informaţii despre aspectul financiar, dar potrivit Sport, în conturile echipei vor intra aproximativ patru milioane de euro. 

 

Afla mai multe despre: fc barcelonagironastatele unitemiamila liga 

viewscnt
Articole similare