Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Premieră la NBA All-Star Game. Duelul Sabrina Ionescu - Stephen Curry şi celelalte evenimente vor avea loc pe un ecran LED uriaş

Premieră la NBA All-Star Game. Duelul Sabrina Ionescu - Stephen Curry şi celelalte evenimente vor avea loc pe un ecran LED uriaş

NBA

Comentarii

Concursul de aruncări de trei puncte dintre Sabrina Ionescu şi Stephen Curry, din cadrul All-Star Game 2024, se va desfăşura în data de 17 februarie, pe un ecran LED uriaş, în locul tradiţionalului parchet, pe care vor fi proiectate imagini şi statistici, a anunţat NBA.

Duelul fără precedent dintre jucătoarea-vedetă de origine română din WNBA şi superstarul NBA nu va fi singurul eveniment din cadrul All-Star Game care se va disputa pe ecranul LED creat de compania germană ASB GlassFloor şi care va fi instalat pe Lucas Oil Stadium din Indianapolis.

Meciul celebrităţilor, care se va disputa vineri, 16 februarie, precum şi concursul de abilităţi şi cel de dunk-uri de sâmbătă, 17 februarie, se vor derula pe ecranul gigant care are o suprafaţă de 756 de metri pătraţi.

NBA a subliniat, într-un comunicat de presă, că ecranul LED, care funcţionează practic ca un televizor normal, va difuza efecte vizuale în timpul fiecărui eveniment: de la diferite desene şi culori, la reluări ale fazelor şi statistici în timp real, sau jocuri interactive în timpii morţi.

În acest fel, terenul va înlocui efectiv ecranele gigantice agăţate de tavanul arenei Lucas Oil.

Duelul "Stephen vs Sabrina", anunţat de NBA la sfârşitul lunii trecute, urmează să se desfăşoare după regulile specifice din cele două ligi. Curry va arunca de pe linia de trei puncte din NBA (între 6,7 şi 7 metri distanţă de inel), în timp ce Ionescu va face acest lucru de la o distanţă de 6,2 metri, conform normelor WNBA.

Sabrina Ionescu, componentă a echipei New York Liberty, a asigurat anterior, pe reţelele de socializare, că aruncările sale vor fi tot de pe linia de trei puncte a NBA, ca şi cele ale lui Stephen Curry, jucătorul formaţiei Golden State Warriors.

Sponsorul All-Star Game, compania de asigurări State Farm, va dona Fundaţiei NBA bani pentru fiecare aruncare reuşită de cei doi jucători.

Sabrina Ionescu abordează acest concurs cu un avantaj: în iulie, jucătoarea în vârstă de 26 de ani a stabilit un nou record al NBA şi WNBA într-un concurs de trei puncte, obţinând 37 din 40 de puncte posibile cu 25 de reuşite din 27 de aruncări.

Performanţa Sabrinei Ionescu în concursul de trei puncte al WNBA a detronat-o pe cea reuşită anterior de doi jucători din NBA, care deţineau până la momentul respectiv recordul, cu 31 de puncte: Stephen Curry (2021) şi Tyrese Haliburton (2023).

După ce a fost detronat, Curry, care a câştigat de două ori concursul de trei puncte din NBA şi deţine recordul ligii ca număr de puncte de la distanţa respectivă, a provocat-o pe Sabrina Ionescu la un concurs televizat de aruncări de trei puncte. Ionescu a acceptat provocarea lui Curry, cu un mesaj în care i-a transmis: "Ne vedem la linia de trei puncte".

Afla mai multe despre: nba 

viewscnt
Articole similare