Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Premierul Mihai Tudose şi-a anunţat demisia. Rămâne Gică Popescu fără loc de muncă după doar câteva zile?

Premierul Mihai Tudose şi-a anunţat demisia. Rămâne Gică Popescu fără loc de muncă după doar câteva zile?

Diverse

Comentarii

Mihai Tudose îşi va da demisia din funcţia de premier, după ce PSD a decis să-i retragă sprijinul în urma unui vot în CEx. Cel mai probabil, asta va însemna şi că Gică Popescu nu se mai ocupa de organizarea EURO 2020.

Săptămâna trecută, Mihai Tudose a anunţat că l-a numit pe Gică Popescu în funcţia de consilier pe probleme de sport şi manager de proiect pentru organizarea EURO 2020. Între timp, premierul a rămas fără sprijin politic, în urma unui conflict în partid. Totul a plecat de la refuzul lui Mihai Tudose de a-l demite pe Bogdan Despescu, şeful Poliţei Române, decizie anunţată de Carmen Dan în urma scandalului cu poliţistul pedofil.

În ziua următoare, Mihai Tudose i-a cerut demisia ministrului de Interne, însă Carmen Dan a refuzat să plece din funcţie, fiind susţinută de Liviu Dragnea. De altfel, preşedintele PSD s-a asigurat că Mihai Tudose nu va mai avea parte de sprijin politic. Potrivit Hotnews.ro, premierul urmează astfel să-şi prezinte demisia în urma acestei decizii care s-a luat în CEx-ul PSD.

”Îmi dau demisia în seara asta sau mâine dimineaţă. Lucrurile vor fi preluate de domnul Stănescu. Poate am şi eu vina mea... aşa a hotărât partidul. Tot CEx-ul m-a pus premier... Eu îmi reproşez că n-am făcut mai mulţi km de autostradă, mai multe spitale. Acum relaţia cu domnul Dragnea este bună. Înainte a fost tensionată”, a declarat Mihai Tudose la ieşirea din şedinţa PSD.

În urma acestor mutări, cel mai probabil Gică Popescu nu va mai manageria organizarea EURO 2020, funcţie în care fusese numit de Mihai Tudose.

Afla mai multe despre: mihai tudosegica popescueuro 2020 

viewscnt
Articole similare