Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Bulgaria l-a anunţat pe Keşeru la FCSB. Ce spune Dică despre un eventual transfer

Presa din Bulgaria l-a anunţat pe Keşeru la FCSB. Ce spune Dică despre un eventual transfer
Comentarii

Nicolae Dică a anunţat că nu are informaţii despre un eventual transfer al lui Claudiu Keşeru, atacant care ar urma să sosească în iarnă. Presa din Bulgaria a anunţat că atacantul lui Ludogoreţ nu-şi va prelungi contractul şi va reveni la FCSB.

Publicaţia Novosport a scris ieri că internaţionalul român nu intenţionează să prelungească înţelegerea cu Ludogoreţ şi urmează să revină în iarnă la FCSB. Keşeru va intra în iarnă în ultimele şase luni de contract şi poate semna cu orice echipă. Însă Nicolae Dică spune că nu i s-a transmis nimic despre această mutare: 

”Deocamdată, nu ştiu nimic despre Keşeru. Dar, v-am spus, deocamdată nu mă gândesc la transferuri, pentru că mai avem meciuri în Europa League. Avem campionatul, care este foarte important pentru noi. Trecem printr-un moment foarte bun, dar sunt lucruri importante care se întâmplă acum în echipă”, a declarat antrenorul FCSB-ului.

Patronul FCSB-ului a negat, de asemenea, că ar fi interesat de o revenire a lui Claudiu Keşeru. În schimb, FCSB ar putea avea parte de o altă revenire importantă. Raul Rusescu nu mai face parte din planurile lui Osmanlispor şi ar putea semna în iarnă cu echipa antrenată de Nicolae Dică. De asemenea, şi Adam Nemec se află pe lista conducerii liderului Ligii 1. 

Claudiu Keşeru a jucat la FCSB în perioada ianuarie 2014 - februarie 2015, timp în care a marcat de 28 de ori în 48 de partide. Pentru Ludogoreţ, atacantul de 30 de ani a adunat 93 de prezenţe, 54 de goluri şi 14 assist-uri. Keşeru se bucură în continuare de o cotă bună pe transermarkt, 4 milioane de euro. 

 

Afla mai multe despre: claudiu keserunicolae dicafcsbliga 1europa league 

viewscnt
Articole similare