Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa italiană scrie că s-a ajuns la un acord pentru Ianis. Hagi îl va folosi în amicalul cu Galatasaray

Presa italiană scrie că s-a ajuns la un acord pentru Ianis. Hagi îl va folosi în amicalul cu Galatasaray

Farul Constanța

Comentarii

Presa italiană a anunţat, duminică, un acord între Fiorentina şi FC Viitorul pentru revenirea lui Ianis Hagi la echipa patronată de tatăl său. Potrivit Corriere dello Sport, Fiorentina va primi două milioane de euro şi o proporţie de 20-25 la sută din următorul transfer al lui Hagi jr.

La conferinţa de presă organizată înaintea meciului cu Galatsaray, Gheorghe Hagi a precizat că fiul său va evolua în amicalul care va avea loc duminică, de la ora 17.00.

"Suntem în continuare în discuţii cu Fiorentina să ajungem la un acord, suntem pe un drum bun. Ianis este lăsat de Fiorentina să se antreneze cu noi până pe 17 şi să joace cu noi şi meciuri amicale. Este lăsat de Fiorentina printr-un acord club-club şi va jucă după-amiază pentru că îşi doreşte mult deoarece nu a jucat de mult timp. Dorim să ne luăm căpitanul înapoi. El a fost căpitanul nostru şi automat ne dorim să ne luăm căpitanul pentru că e un jucător tânăr. Viitorul a arătat că a trecut la altceva, în sensul că investim şi cumpărăm jucători. Dar rămânem pe aceeaşi linie, a jucătorilor tineri de mare perspectivă. Într-un fel, acum s-a făcut o investiţie foarte mare şi sperăm ca el să revină şi să avem succes", a declarat Hagi.

Ianis Hagi, în vârstă de 19 ani, a debutat la FC Viitorul, fiind transferat la FC Fiorentina în 2016, pentru două milioane de euro. Pentru că nu a fost folosit la formaţia italiană, Gheorghe Hagi a decis să-şi răscumpere fiul de la Fiorentina, cu aceeaşi sumă pe care a primit-o pentru el.

Afla mai multe despre: ianis hagitransfer 

viewscnt
Articole similare