Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele FRF a fost premiat la gala Leaders Under 40 Awards

Preşedintele FRF a fost premiat la gala Leaders Under 40 Awards

Diverse

Comentarii

În cadrul unei gale care a avut loc la Muzeul Naţional de Istorie din Londra, Răzvan Burleanu a primit premiul la categoria Leadership, fiind unul dintre cei 42 de laureaţi.

Federaţia anunţă că Răzvan Burleanu a fost ales câştigător la categoria Leadership de prestigiosul juriu al premiilor oferite de Leaders, importantă reţea globală dedicată performanţei în sport şi business, şi Aspire Academy, pentru cei mai performanţi profesionişti sub 40 de ani din industria sportului mondial.

Au fost 585 de nominalizări la ediţiile din acest an ale premiilor Leaders Under 40 care certifică performanţele tinerilor sub 40 de ani în industria mondială sportului, cele 585 de personalităţi provenind din 51 de ţări.

Juriul din acest an a fost compus din 87 de experţi reunind oficiali ai organizaţiilor sportive internaţionale, manageri ai unor cluburi de fotbal precum Juventus Torino, Tottenahm sau Arsenal, specialişti din federaţiile de fotbal din Germania sau Olanda, precum şi experţi din alte ramuri ale sportului mondial.

Afla mai multe despre: razvan burleanupremiulondra 

viewscnt
Articole similare