Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele lui Kayserispor, mai supărat ca niciodată. Ce a declarat după eşecul cu Galatasaray

Preşedintele lui Kayserispor, mai supărat ca niciodată. Ce a declarat după eşecul cu Galatasaray

Stranieri

Comentarii

Erol Bedir, preşedintele lui Kayserispor, s-a declarat foarte revoltat de modul în care arbitrii au condus meciul cu Galatasaray. Echipa antrenată de Marius Şumudică a pierdut cu 3-1.

Kayserispor a pierdut şi în returul cu Galatasaray, scor 1-3, pe teren propriu. Însă cei de la Kayseri au criticat foarte dur arbitrajul. Mai ales la faza din care Galatasaray a deschis scorul, unde a fost un off-side. Erol Bedir, preşedintele lui Kayserispor, a plecat foarte nervos de la stadion:

”Chiar şi un copil de 7-8 ani a văzut că primul gol a fost din off-side. Cum va fi arbitrul pedepsit? Îi vor da două-trei săptămâni de odihnă”, a declarat Erol Bedir, potrivit sozcu.com.tr.

Marius Şumudică a avut acelaşi discurs. Antrenorul lui Kayserispor vede o conspiraţie a arbitrilor împotriva echipe sale: ”Această echipă a strâns 30 de puncte jucând pe teren. Nu-mi amintesc vreo eroare în favoarea noastră, care să ne aducă 3 puncte”.



Galatasaray a deschis scorul în minutul 12, când Derdiyok a deschis scorul din pasa lui Rodrigues. Ultimul se afla însă în poziţie de off-side în momentul în care a primit pasa în flanc. Potrivit unor calcule făcute de beIN Sports, Rodrigues se afla cu aproximativ 63 de centimetri în afara jocului.

Afla mai multe despre: marius sumudicaoff-sideerol bedirkayserisporgalatasaray 

viewscnt
Articole similare