Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presiune pe un fotbalist important de la FCSB: ”Cine nu poate să se impace cu situaţia, înseamnă că nu e pentru nivelul ăsta” | EXCLUSIV

Presiune pe un fotbalist important de la FCSB: ”Cine nu poate să se impace cu situaţia, înseamnă că nu e pentru nivelul ăsta” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), a avut un mesaj clar cu privire la o situaţie în care este implicat un jucător extrem de important la momentul sosirii sale la vicecampioana României, una avută loc în vara acestui an.

Croatul Damjan Djokovic, adus în această vară, s-a impus la începutul sezonului, fiind titular în majoritatea meciurilor în echipa FCSB-ului.

Totuşi, în ultima perioadă a început partidele din postura de rezervă, ceea ce a declanşat un val de incertitudine în ceea ce-l priveşte pe mijlocaşul în vârstă de 33 de ani.

Mihai Stoica, precizări clare pentru un jucător de la FCSB: ”Ovidiu Popescu are aceeaşi situaţie”

Mihai Stoica a fost chestionat să aducă lămuriri cu privire la situaţia în care a ajuns Djokovic la FCSB.

Oficialul roş-albaştrilor consideră că nu este nimic neobişnuit dat fiind faptul că FCSB are o perioadă cu meciuri din trei în trei zile şi este nevoie de multe schimbări în ceea ce priveşte echipele de start.

”Djokovic se antrenează foarte bine. (n.r. despre faptul că este schimbat la pauză) La meciul cu Farul, a jucat toată partea a doua a meciului, acum (n.r. cu Hermannstadt) a jucat prima.

Ovidiu Popescu are aceeaşi situaţie. Trebuie să faci turnover când joci la trei zile. Noi nu putem să jucăm la trei zile. Cine cedează, chiar dacă echipa poate să sufere, în primul rând e problema lui.

Cine nu poate să se impace cu situaţia, înseamnă că nu e jucător pentru nivelul ăsta. Un jucător care se antrenează şi joacă bine nu iese din echipă. Dar astea sunt nişte meciuri speciale. Joci la trei zile.

(n.r. dacă Djokovic are unul dintre cele mai mari salarii de la echipă) Nu neapărat. Exact cât a jucat Djokovic în ultimele două meciuri a jucat şi Ovidiu Popescu. Băluţă, la fel”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Cotat la 300.000 de euro, Damjan Djokovic a semnat un contract cu FCSB până la finalul sezonului în curs.

Transferurile făcute de FCSB în vara acestui an sunt: Damjan Djokovic, Alexandru Băluţă, Vlad Chiricheş, Siyabonga Ngezana, Dan Spătaru şi Cristi Ganea.

Elias Charalambous a vorbit şi el despre situaţia lui Damjan Djokovic

"Djokovic este un jucător cu experienţă, care se antrenează foarte bine în fiecare zi. Când un jucător lipseşte din primul 11 e normal ca jucătorii să fie nemulţumiţi.

Aşa eram şi eu când eram jucător. Asta arată că îi pasă, dar doar 11 jucători pot începe un meci. În astfel de perioade avem nevoie de toţi jucători, pentru că sunt multe meciuri şi toţi trebuie să fie pregătiţi în orice moment", afirma Elias Charalambous, într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: fcsbmihai stoicadamjan djokovic 

viewscnt
Articole similare