Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presiune uriaşă pe umerii celui mai bun arbitru român. Ovidiu Haţegan a primit o vestă de ULTIMĂ ORĂ de la UEFA!

Presiune uriaşă pe umerii celui mai bun arbitru român. Ovidiu Haţegan a primit o vestă de ULTIMĂ ORĂ de la UEFA!

Fotbal intern

Comentarii

După ce a provocat scandalul finalului de an în fotbalul european, Ovidiu Haţegan primeşte credit total din partea CCA şi va arbitra derby-ul Dinamo - CFR Cluj.

Şi nu doar CCA a decis să mizeze în continuare pe Haţegan, ci şi Comisia de Arbitri de la UEFA, prezidată de italianul Collina, are în continuare încredere în el. 

Ovidiu a primit confirmarea că va conduce un meci de Champions League în ultima etapă din faza grupelor, adică la jumătatea primei săptămâni din decembrie. Singura diferenţă faţă de decizia CCA e că UEFA apucase să informeze arbitrii de delegare înainte ca Haţegan să oficieze la Belfast, dar nici n-a revocat-o în săptămâna care a urmat.

În actualul sezon de Liga 1, centralul din Arad a primit cele mai bune meciuri în România şi a gafat în doar o partidă. Delegat de CCA la duelul dintre CFR Cluj şi FCSB, 1-1, Ovidiu Haţegan a avut mai multe erori în jocul disputat în Gruia. A anulat eronat golul marcat de CFR după ce arbitrul a fluierat un presupus fault în atac al lui Nouvier asupra lui Benzar, nu l-a eliminat pe Ciprian Deac pentru o intrare cu talpa asupra lui Florinel Coman şi nu a acordat penalty pentru FCSB după ce Romario Benzar a fost faultat în careu pe finalul partidei.

MECIURILE LUI HAŢEGAN ÎN ACTUALUL SEZON DE LIGA 1

Meciul Scor
Craiova - FCSB 1-2
Craiova - Dinamo 0-0
Viitorul - FCSB 3-1
Dinamo - FCSB 2-1
Viitorul - Dinamo 0-1
Craiova - Dinamo 2-2
CFR - FCSB 1-1

 

Afla mai multe despre: ovidiu hategandinamocfrdelegareccaanuntderby 

viewscnt
Articole similare