Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presiune uriaşă pentru Alibec înainte de FCSB - Dinamo. De 133 de zile n-a mai reuşit asta!

Presiune uriaşă pentru Alibec înainte de FCSB - Dinamo. De 133 de zile n-a mai reuşit asta!

FCSB

Comentarii

Denis Alibec este considerat de specialişti drept cel mai valoros jucător din lotul lui Nicolae Dică. Totuşi, în actuala stagiune, atacantul a marcat numai două goluri, ambele cu Viktoria Plzen, însă în competiţii diferite.

În Liga 1, Alibec n-a mai înscris de 133 de zile. Ultima oară când o făcea se întâmpla în precedentul sezon, pe 13 mai. Fostul jucător al Astrei reuşea atunci o "dublă" în partida cu CSU Craiova.

Alibec se poate lăuda totuşi cu un gol marcat în derby-ul dintre FCSB şi Dinamo disputat în luna aprilie a acestui an. Atacantul deschidea atunci scorul în partida câştigată de echipa sa cu 2-1. 

”Mereu mi-a plăcut atmosfera de derby. Este o rivalitate mare. Jucăm la noi acasă şi sper ca fanii să vină în număr mare. Trebuie să ne luăm revanşa după ultimul meci (n.r. 2-1 pentru Dinamo, în etapa 8 din play-off). Ne-au luat campionatul cu acea partidă. Trebuie să ne dăm viaţa pe teren, ca în meciul cu CFR, şi sigur vom câştiga" - a spus Denis Alibec înaintea derby-ului. 

FCSB - Dinamo se joacă în această seară, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1 şi live cu faze VIDEO pe www.telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: denis alibecfcsbdinamoliga 1derby 

viewscnt
Articole similare