Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preţurile la cazare au luat-o razna în Kiev, la doar o oră după ce Liverpool s-a calificat în finala Ligii! INCREDIBIL | Cât a ajuns să coste o cameră de hotel

Preţurile la cazare au luat-o razna în Kiev, la doar o oră după ce Liverpool s-a calificat în finala Ligii! INCREDIBIL | Cât a ajuns să coste o cameră de hotel
Comentarii

Suporterii lui Liverpool şi cei ai lui Real Madrid vor fi nevoiţi să scoată sume considerabile din buzunar dacă-şi doresc să asiste la finala Ligii Campionilor, care se va juca pe stadionul din Kiev. În plus, fanii celor două echipe sunt nemulţumiţi şi de numărul de bilete primite, câte 16.626 de tichete.

Ucraineenii din Kiev vor profita din plin de organizarea finalei Ligii Campionilor. Preţul cazărilor pur şi simplu a explodat după ce Liverpool şi Real Madrid s-au calificat în ultimul act. Potrivit Mirror, la o oră de la încheiera meciului AS Roma - Liverpool 4-2, o cameră de hotel din centrul Kievului ajunsese să coste şi 10.900 de lire sterline pe noapte, în week-end-ul în care se joacă finala.

Preţurile cazărilor vor creşte şi mai mult în zilele următoare. Această explozie a preţurilor a fost cauzată de numărul mic de locuri de cazare disponibile în capitala Ucrainei. De altfel, englezii sunt foarte nemulţumiţi că UEFA a decis să-i acorde Kievului organizarea finalei Ligii, deşi avea infrastructura nu recomanda acest lucru.

De asemenea, biletele de avion pentru week-end-ul care cuprinde data de 26 mai - când se va disputa finala - s-au scumpit considerabil.



Suporterii spanioli şi cei englezi sunt nemulţumiţi şi de numărul de bilete care le-au fost alocate. Stadionul din Kiev are 70.000 de locuri, dar capacitatea acestuia a fost redusă la 63.000 pentru finala Ligii Campionilor. Chiar şi aşa, fanii celor două echipe vor primi doar câte 16.626 de bilete. Suporterii neutri vor avea alocate 10.474 de tichete, iar restul biletelor vor merge către sponsori, VIP-uri, parteneri, etc.

Real Madrid şi Liverpool îşi vor disputa finala Ligii Campionilor pe 26 mai, de la 21:45, în direct la Telekom Sport 1.

Afla mai multe despre: liverpoolreal madridkievliga campionilorbilete 

viewscnt
Articole similare