Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima decizie importantă luată de Daniel Pancu la Poli Iaşi. Un fotbalist important, sărit din schemă: "Mi-a zis că nu vrea să fie rezerva unor copii!"

Prima decizie importantă luată de Daniel Pancu la Poli Iaşi. Un fotbalist important, sărit din schemă: "Mi-a zis că nu vrea să fie rezerva unor copii!"

CSM Poli Iași

Comentarii

Daniel Pancu (42 de ani), noul antrenor de la Poli Iaşi, a luat o primă decizie importantă. "Pancone" l-a scos din poartă pe Denis Rusu, veteranul care a apărat buturile porţii trupei din Copou în ultimii ani, şi a decis că va băga în poartă un goalkeeper care să respecte regula U21.

Denis Rusu (30 de ani) şi-a terminat contractul cu Poli Iaşi şi, iniţial, nu a vrut să mai continue alături de echipă când a aflat că va fi rezervă, la decizia lui Pancu. Totuşi, antrenorul din Copou a dezvăluit, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Chinddia Târgovişte, că Rusu a înţeles situaţia. În noul sezon, Pancu se va baza pe serviciile unor goalkeeperi tineri, Axinte şi Brânză.

"Denis Rusu ştiu că şi-a terminat contractul, au mai fost tatonări săptămâna asta. În prima fază mi-a zis că nu acceptă să fie rezerva unor copii, deocamdată decizia mea e ca în poartă să stea un portar under şi unul sau doi, câţi vor fi pe teren. A înţeles situaţia până la urmă şi cred că, după Axinte şi Brânză, vom mai căuta un portar under", a spus Daniel Pancu, la conferinţa de presă.



Portarul moldovean se află la Iaşi din ianuarie 2018 şi în sezonul trecut a apărat în 22 de meciuri, din care a păstrat poarta intactă în şapte dintre ele. A strâns 1980 de minute în acest sezon. De la sosirea în Copou, Rusu a acumulat 56 de meciuri în poarta Iaşiului, 15 fiind fără gol primit.

  • 300.000 de euro este cota de piaţă a lui Denis Rusu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: daniel pancudenis rusupoli iasi 

viewscnt
Articole similare