Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima decizie luată de Cătălina Ponor după retragerea din gimnastică. În ce îşi investeşte banii

Prima decizie luată de Cătălina Ponor după retragerea din gimnastică. În ce îşi investeşte baniigalerie foto

Gimnastică

Comentarii

Satula sa locuiasca in hotelul Ministerului Tineretului si Sportului, Catalina Ponor, care s-a retras din activitate in urma cu putin timp, a decis ca a venit momentul sa faca o investitie importanta in lumea imobiliarelor.

Asa se faca ca tripla medaliata cu aur la Jocurile Olimpice de la Atena si-a investit mare parte din banii castigati, in ultima vreme, din gimnastica, intr-o superba vila aflata intr-un cartier rezidential din Bucuresti. 

In afara acestei vile, Catalina mai detine in Constanta o casa absolut superba dar si un club de fitness care-i poarta numele, de administrararea caruia se ocupa mama ei. Dupa retragerea din activitatea de sportiva de performanta, Catalina intentioneaza sa se dedice antrenoratului, visul ei cel mare fiind acela de a le calca pe urme  celor doi antrenori care au format-o ca gimnasta, Octavian Bellu si Mariana Bitang.

Se va relaxa in Thailanda!

Abia revenita din Mexic, unde a participat la o demonstratie de gimnastica, aceasta fiind ultima ei aparitie oficiala in calitate de sportiva de performanta, Catalina POnor se pregateste, din nou, de plecare. De asta data, intr-o binemeritata si asteptata vacanta. Catalina a ales ca destinatie turistica Thailanda, o tara pe care de multa vreme dorea sa o viziteze. 

Afla mai multe despre: catalina ponorcosmopolisgimnasticajocurile olimpice 

viewscnt
Articole similare