Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima fotografie cu Caelia Ioana, fetiţa Cameliei Potec: “Suntem bine şi ne pregătim să plecăm acasă”

Prima fotografie cu Caelia Ioana, fetiţa Cameliei Potec: “Suntem bine şi ne pregătim să plecăm acasă”

Diverse

Comentarii

Camelia Potec a devenit mamă pentru prima dată, săptămâna trecută. Campioana olimpică de la Atena 2004 (în proba de 200 de metri liber) a postat aseară, pe contul personal de Instagram, prima fotografie cu Caelia Ioana, fetiţa ei.

"Astăzi am împlinit o săptămână şi am decis împreună să vă salutăm. #Caelia #Ioana. Chiar dacă am avut o săptămână mai grea de acomodare, acum suntem bine şi ne pregătim să plecăm spre casă. Abia aşteptăm să ne cunoaştem toţi membrii familiei, naşii, prietenii şi să creştem ca să facem mişcare. #CaeliaIoana #babygirl #mybabygirl #myhappiness #mylove", a scris Camelia Potec pe site-ul de socializare amintit.
 
Camelia Potec este, de cinci ani, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern. Obişnuită cu o viaţă profesională destul de agitată, fosta mare înotătoare nu-şi imaginează că va sta prea mult timp pe bară, după ce a devenit mamă.
 
"Dacă aş putea, m-aş întoarce la muncă şi mâine. Ideea e că trebuie să găsesc un echilibru între viaţa profesională şi cea de familie. E sigur că nu voi mai putea merge la Campionatele Mondiale de Nataţie, pentru că se desfăşoară prea curând, dar la fel de sigur e că voi lucra de acasă”, a declara Potec pentru Libertatea.
 

 

Afla mai multe despre: camelia potecfetitamesaj 

viewscnt
Articole similare