Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima ironie a lui Mihai Stoica după victoria din Europa League: "Real Madrid şi PSG să aibă grijă. CFR e favorită"

Prima ironie a lui Mihai Stoica după victoria din Europa League: "Real Madrid şi PSG să aibă grijă. CFR e favorită"

Fotbal intern

Comentarii

Directorul sportiv al celor de la FCSB, Mihai Stoica, n-a uitat de rivalii din Liga I, pe care i-a ironizat după victoria roş-albaştrilor din grupele Europa League, 2-1, la Hapoel Beer Sheva.

Întrebat ce părere are despre declaraţia oficialilor de la CFR CLuj, care, prin vocea lui Dan Petrescu, au spus că FCSB are şanse la câştigarea Europa League, Mihai Stoica a spus: "Vă spun cu toată seriozitatea de care sunt în stare. La anul văd favorită CFR Cluj pentru câştigerea Champions League, Real Madrid are mari probleme, PSG se confruntă cu fair-play-ul financiar, iar FC Barcelona nu mai e ce a fost. Deci multă baftă, vânt din pupă".

Înaintea partidei din Israel, Dan Petrescu a declarat că le ţine pumnii roş-albaştrilor în meciul cu Hapoel Beer Sheva, în ciuda faptului că este atacat şi criticat de conducătorii de la FCSB.

"Chiar dacă cei de la Steaua mă atacă pe unde mă prind, eu tot cu ei voi ţine în meciurile din Europa. Şi sunt convins că au şanse mari. Declaraţia pe care am dat-o, că pot câştiga Europa League nu a fost o intenţie de-a mea de a pune presiune. Am declarat ceea ce cred eu şi în continuare cred că ei pot câştiga grupa şi după aceea să ajungă cât mai departe.

Au un lot pe care nu l-au avut de mult timp, foarte numeros şi cu multă calitate. Sper să câştige în seara asta, să adune puncte şi în viitor să avem din nou două echipe în Champions League, ceea ce ar fi bine pentru noi, ca să sperăm să ajungem în grupe", declara Dan Petrescu, într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: fcsbsteauachampions leagueliga campionilormm stoicamihai stoicacfr clujdan petrescu 

viewscnt
Articole similare