Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima lovitură pe care CS U Craiova a dat-o în această iarnă. Jucătorul pentru care a plătit 700.000 de euro

Prima lovitură pe care CS U Craiova a dat-o în această iarnă. Jucătorul pentru care a plătit 700.000 de euro

Superliga

Comentarii

Alex Mitriţă a fost transferat definitiv de CS U Craiova, susţine o publicaţie din Italia. Mijlocaşul de 22 de ani era împrumutat de la Pescara, cu opţiune pentru un transfer definitiv. Mitriţă este unul dintre cei mai buni jucători din lotul lui Devis Mangia.

CS U Craiova a făcut prima mutare din această iarnă. Locul 3 în Liga 1, olteanii au activat la Alex Mitriţă clauza pentru un transfer definitiv. Mijlocaşul de 22 de ani a fost în vară împrumutat de la Pescara - Serie B, cu opţiune pentru o cedare definitivă. Potrivit ilcentro.it, Daniele Sebastiani - preşedintele celor de la Pescara - a venit duminică în România, pentru a pune la punct vânzarea lui Alex Mitriţă.

În urma acestei tranzacţii, CS U Craiova a plătit 700.000 de euro. Surprinzător, Pescara iese în profit. În 2015, italienii i-au plătit 500.000 de euro lui FC Viitorul pentru transferul lui Mitriţă. Tânărul mijlocaş nu s-a integrat însă foarte bine în Italia, astfel că a fost cedat.

Alex Mitriţă este în acest sezon unul dintre cei mai buni jucători ai lui CS U Craiova. Jucătorul de 22 de ani a avut până acum 19 apariţii, timp în care a marcat 7 goluri şi a reuşit un assist.

Afla mai multe despre: alex mitritacs u craiovaliga 1pescara 

viewscnt
Articole similare