Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima plecare de la CFR! După ce a dezamăgit la FCSB, jucătorul a lăsat de dorit şi în Gruia şi va pleca la finalul stagiunii

Prima plecare de la CFR! După ce a dezamăgit la FCSB, jucătorul a lăsat de dorit şi în Gruia şi va pleca la finalul stagiunii

Superliga

Comentarii

CFR Cluj pregăteşte curăţenia la lot, iar primul jucător de care se va despărţi campioana este Cătălin Golofca.

Cătălin Golofca, jucător ce a petrecut sezonul actual la Sepsi, sub formă de împrumut, se va despărţi de CFR la finalul stagiunii. Aripa dreapta ar fi ajuns la un înţeles cu formaţia din Sf. Gheorghe, clubul lui Leo Grozavu având să plătească aproximativ jumătate din ce achitase campioana pentru serviciile sale, conform ProSport.

Prima plecare de la CFR!

În 2019, clujenii plăteau în jur de 500 de mii de euro pentru Golofca. Acesta avusese parte de un sezon senzaţional la Botoşani, iar, în ciuda altor transferuri eşuate ale acestuia, Dan Petrescu alegea să îl aducă la club. Ca la FCSB, fotbalistul nu s-a integrat şi a ajuns să plece după doar un an, împrumutat la Sepsi. La formaţia lui Becali, Golofca reuşise să reziste doar cinci luni.

Pentru Botoşani, acesta a marcat de 22 de ori şi a oferit 19 pase decisive în 107 partide. La FCSB, a reuşit doar un gol şi un assist în 15 partide, în timp ce la CFR a avut parte de statistici similare, cu două goluri şi o pasă decisivă în 16 meciuri. În actualul sezon, la Sepsi, Golofca a punctat de trei ori şi a oferit trei assist-uri.

Afla mai multe despre: liga 1cătălin golofcacfr cluj 

viewscnt
Articole similare