Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima problemă a lui Gâlcă la Craiova. Accidentarea vedetei îi dă bătăi de cap antrenorului: ”Este important pentru noi”

Prima problemă a lui Gâlcă la Craiova. Accidentarea vedetei îi dă bătăi de cap antrenorului: ”Este important pentru noi”
Comentarii

Noul antrenor al celor de la Universitatea Craiova, Costel Gâlcă (52 de ani), a prefaţat duelul cu Sepsi OSK din play-off.

Universitatea Craiova se va duela cu Sepsi, în deplasare, duminică 21 aprilie, de la ora 19:00, în etapa a 5-a din play-off-ul Superligii.

La conferinţa de presă premergătoare partidei, Costel Gâlcă a vorbit despre situaţia lui Alex Mitriţă, care a acuzat probleme medicale şi va lipsi inclusiv la acest meci.

Gâlcă a anunţat: ”Mitriţă are o accidentare”

Deplasarea de la Sfântu Gheorghe va reprezenta debutul lui Gâlcă pe banca tehnică a Craiovei, iar acesta speră să obţină locul 2 la finalul sezonului.

”Cu siguranţă că n-o să fie un meci uşor pentru că Sepsi este o echipă agresivă, care verticalizează foarte mult. Şi atunci e o echipă care face pressing avansat de fiecare dată. Să vedem cum putem să contracarăm aceste situaţii.

Eu îmi doresc să câştigăm şi să avem şanse în continuare la locul 2, să ne batem pentru locul 2, acesta e lucrul cel mai important pentru club şi pentru mine.

Suntem în postura de a fi acolo (n.r. în lupta pentru cupele europene), de a termina pe locul 2, dar am spus, trebuie să scoatem maximum din fiecare meci.

Problema acum... avem accidentaţi, şi în cazul lui Mitriţă, are o accidentare, nu ştiu... să vedem dacă îl avem la meciurile următoare. Trebuie să găsim soluţii, pentru că Mitriţă pentru noi este important”, a declarat Gâlcă, înainte de meci.

În acest play-off, Alex Mitriţă a reuşit două goluri şi o pasă decisivă în trei partide.

Afla mai multe despre: craiovacostel galcasuperligaalex mitrita 

viewscnt
Articole similare