Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Dan Petrescu după ce a pierdut la debutul la Kayserispor! Ce le-a transmis fotbaliştilor săi: "Nu sunt mulţumit de acest rezultat"

Prima reacţie a lui Dan Petrescu după ce a pierdut la debutul la Kayserispor! Ce le-a transmis fotbaliştilor săi: "Nu sunt mulţumit de acest rezultat"

Stranieri

Comentarii

Antrenorul lui Kayserispor, Dan Petrescu, a oferit primele declaraţii, după ce a început cu o înfrângere în campionatul Turciei.

VIDEO | Alexandru Maxim a marcat în Gaziantep - Kayserispor 2-1

Kayserispor a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa Gaziantep FK, în primul meci cu Dan Petrescu pe banca tehnică. La partida contând pentru etapa a XIX-a a campionatului Turciei, Alexandru Maxim a marcat golul de 2-1 pentru gazde.

Pus într-o situaţie dificilă din cauza clasamentului, Dan Petrescu şi-a lăundat jucătorii pentru prestaţia avută în cele 90 de minute de la Gaziantep: "Am luptat, am avut o atitudine bună, dar am pierdut. Nu sunt mulţumit de acest rezultat, atunci când pierzi nu ai cum să te declari mulţumit.

În schimb sunt foarte mulţumit de prestaţia jucătorilor mei. Am jucat bine, păcat că n-am profitat de ocaziile pe care le-am avut. Din păcate, am pierdut pe final", a declarat Dan Petrescu, în conferinţa de presă de după meciul pierdut de Kayserispor. 

În urma acestui rezultat, Gaziantep, fosta echipă a lui Marius Şumudică, a urcat pe locul al treilea în Turcia, cu 34 de puncte, în timp ce Kayserispor e pe loc retrogradabil, pe 18, cu 16 puncte. 

Afla mai multe despre: dan petrescudan petrescu kayserisporgaziantep kayserispor 

viewscnt
Articole similare