Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Dinamo după tragerea la sorţi a Cupei: "Ne vom bucura să învingem Craiova în faţa a 30.000 de olteni!"

Prima reacţie a lui Dinamo după tragerea la sorţi a Cupei: "Ne vom bucura să învingem Craiova în faţa a 30.000 de olteni!"

Cupa României

Comentarii

Secretarul general al FC Dinamo, Bogdan Bălănescu, a declarat, joi, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală ale Cupei României, că acest trofeu este un obiectiv pentru echipa sa în acest sezon şi că va reuşi să se califice în semifinale în faţa a 30.000 de suporteri craioveni.

"E un meci mai dificil, dar ne vom bucura să câştigăm în faţa a 30.000 de olteni. Cred că toţi adversarii sunt dificili în faza aceasta a Cupei României şi jocurile anterioare au demonstrat-o. Mergem încrezători, cupa este un obiectiv în acest sezon şi vrem să ne calificăm. Bineînţeles că putem să trecem de Craiova, de ce nu? Uitaţi-vă la meciurile anterioare, în afară de cel din Cupa României de anul trecut, au fost echilibrate. Sigur, au un avantaj că joacă acasă, în faţa propriilor suporteri, dar nu cred că sunt favoriţi”, a declarat Bălănescu. 

Jocurile din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent. 

Jocurile din cadrul sferturilor Cupei României vor avea loc marţi/miercuri/joi 27 februarie/28 februarie/1 martie cu începere de la ora 13:30, cu excepţia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF. 

Afla mai multe despre: cupa romanieidinamocraiovabalanescutrageresuporteriuniversitatea 

viewscnt
Articole similare