Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Gică Hagi după ce Alex Băluţă l-a atacat pe Ianis

Prima reacţie a lui Gică Hagi după ce Alex Băluţă l-a atacat pe Ianis

Superliga

Comentarii

Gică Hagi a avut o primă reacţie după ce Alexandru Băluţă a declarat că Ianis Hagi n-ar avea loc la CS U Craiova. ”Regele” spune că a fost o greşeală făcută de tânărul mijlocaş al Craiovei, dar peste care a trecut.

Băluţă a surprins cu o declaraţie dată după victoria Craiovei cu 3-1 în faţa lui Juventus. Întrebat dacă l-ar vrea pe Ianis Hagi la Craiova, mijlocaşul a surprins: ”N-ar avea loc, avem jucători foarte valoroşi aici”. Se pare că tensiunea dintre cei doi datează încă din perioada în care Băluţa era la Viitorul şi Ianis a fost promovat la seniori, chiar pe poziţia sa.

Gică Hagi l-a mustrat părinteşte pe Alexandru Băluţă şi spune că jucătorul i-a cerut scuze atât lui, cât şi lui Ianis: ”Apropo de Ianis, Băluţă a avut o opinie a lui... să zicem că şi-a dat rapid de greşeala pe care a făcut-o. Pentru că sunt doi jucători tineri, doi jucători buni, care se vor întâlni. Dar şi-a dat seama, mi-a cerut scuze mie, lui Ianis şi mă bucur pentru acest lucru. Un jucător trebuie să rămână jucător, ceilalţi pot comenta. El trebuie să joace fotbal, nu să facă evaluări”, a declarat Gică Hagi la microfonul Telekom Sport.

Hagi a vorbit şi despre egalul scos la Voluntari, scor 0-0. Patronul şi antrenorul Viitorului spune că este un rezultat bun, mai ales că a jucat în 10 oameni din minutul 75, când Ţucudean a fost eliminat

”Cred că este un rezultat echitabil. Cu toate că fiecare echipă a avut momente bune, în care putea să marcheze, dar s-a terminat cum a început, 0-0. Am suferit, trebuie să ştii să suferi. Am luptat, încep meciurile grele. Ştiam că au o echipă tare, o echipă organizată. Puteam să marcăm şi noi, am greşit la ultima pasă, dar asta este, suntem mulţumiţi”, a mai spus Hagi.

”Regele” susţine că are oferte, însă momentan n-a luat nicio decizie: ”În momentul în care faci bine, lumea te caută. Important este că acum sunt la Viitorul, să vedem pentru cât timp”.


 

Afla mai multe despre: ianis hagigica hagialex balutaliga 1viitorul 

viewscnt
Articole similare