Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Giroud după golul superb marcat pe Arena Naţională: "Cam frig aici". Ce a spus de prietenul Claudiu Keşeru

Prima reacţie a lui Giroud după golul superb marcat pe Arena Naţională: "Cam frig aici". Ce a spus de prietenul Claudiu Keşeru
Comentarii

Olivier Giroud a marcat unicul gol al partidei de pe Arena Naţională, Atletico Madrid - Chelsea, din optimile Ligii Campionilor.

"Să fiu sincer, e un stadion frumos, ne-a plăcut să jucăm aici, chiar dacă a fost puţin cam frig. (n.r. dacă a vorbit cu prietenul Claudiu Keşeru) Nu am vorbit cu el, dar dacă am fi putut juca în prezenţa spectatorilor, aş fi fost fericit să-l văd la sfârşitul meciului, dar, din păcate, nu putem vedea pe nimeni, aşa că, poate altă dată" , a spus Olivier Giroud.

Atletico Madrid - Chelsea 0-1

Atletico Madrid a fost învinsă, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), de Chelsea, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

A marcat Olivier Giroud, în minutul 71, cu o execuţie din foarfecă. Golul internaţionalului francez a fost validat cu ajutorul sistemului VAR.

Partida a avut loc pe Arena Naţională din Bucureşti, în urma unei decizii a UEFA. Meciul nu s-a putut disputa la Madrid, din cauza restricţiilor legate de pandemia de coronavirus impuse în Spania privind persoanele venite din Marea Britanie. 

VIDEO GOLUL MARCAT DE GIROUD:

Afla mai multe despre: keserugiroud 

viewscnt
Articole similare