Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Jalen Blesa la Universitatea Craiova: ”Vin la un club foarte mare din România. Are o istorie foarte bună, cu multe trofee”

Prima reacţie a lui Jalen Blesa la Universitatea Craiova: ”Vin la un club foarte mare din România. Are o istorie foarte bună, cu multe trofee”
Comentarii

Noul jucător al celor de la Universitatea Craiova, Jalen Blesa (23 de ani), a oferit primul interviu după ce a semnat cu formaţia din Bănie.

Blesa, încântat după ce a semnat cu Universitatea Craiova

Jalen Blesa este noul jucător al celor de la Universitatea Craiova. Deşi le-a fost propus şi celor de la FCSB, conform lui Mihai Stoica, atacantul american a ales-o, în cele din urmă pe formaţia din Bănie.

Acesta a semnat cu gruparea craioveană un contract valabil până în vara anului 2027. La fosta sa echipă, FC Priştina, Blesa a marcat de nouă ori în 18 meciuri de campionat în Kosovo, oferind şi patru pase decisive.

Iar după ce a fost prezentat oficial la Craiova, jucătorul născut la Barcelona a oferit şi prima sa reacţie ca jucător al oltenilor.

”Sunt foarte nerăbdător, vin la un club foarte mare din România, aşa că sunt foarte fericit.

(n.r. Cum au decurs negocierile pentru venirea la Craiova?) A fost un lucru de ultim moment, dar, având în vedere interesul din partea antrenorului şi ştiind cât de important este acest club de fotbal în România, a fost o alegere uşoară pentru mine.

(n.r. Care sunt cele mai importante lucruri pe care le ştiai despre oraş şi echipă, înainte de a ajunge aici?) Ştiam că acest club are o istorie foarte bună, cu multe trofee, iar în acest sezon are un lot puternic, se descurcă foarte bine şi vom încerca să luptăm pentru titlu.

(n.r. Care sunt obiectivele tale cu echipa?) Cum am mai spus, să câştig campionate, să mergem în Europa, să dau tot ce am mai bun pentru această echipă.

(n.r. Care este opinia ta în ceea ce priveşte campionatul României?) Este o ligă plină de provocări, un campionat foarte dificil”, a declarat Jalen Blesa într-un interviu pentru Universitatea Craiova, publicat pe contul de Facebook al clubului.

În momentul de faţă, Jalen Blesa este cotat la 250.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: universitatea craiovajalen blesasuperliga 

viewscnt
Articole similare