Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Olimpiu Moruţan după ce FCSB a ratat titlul în Liga 1! Ce mesaj le-a transmis suporterilor

Prima reacţie a lui Olimpiu Moruţan după ce FCSB a ratat titlul în Liga 1! Ce mesaj le-a transmis suporterilor

FCSB

Comentarii

FCSB a ratat pentru a şasea oară la rând titlul în Liga 1, iar Olimpiu Moruţan şi-a prezentat scuzele în faţa suporterilor.

CFR s-a impus cu 1-0 în deplasare de la Botoşani. Ardelenii şi-au asigurat, matematic, al patrulea titlu consecutiv, iar următoarele meciuri ale FCSB-ului cu Universitatea Craiova şi CFR nu mai contează pentru câştigarea campionatului.

Mijlocaşul roş-albaştrilor, Olimpiu Moruţan, a scris pe contul său de Facebook un mesaj în care îşi exprima regeretul în faţa fanilor. El a spus că absenţele numeroase pe care echipa le-a avut pe tot parcursul sezonului au făcut ca FCSB să piardă puncte cu echipe mai slab cotate. 

”CFR Cluj, campioana României. Îmi pare nespus de rău că v-am dezamăgit încă un an. Îmi cer scuze că n-am putut face mai mult să-mi ajut echipa. Ce-i drept, am avut şi ghinion sezonul acesta cu accidentările multe şi punctele pierdute. 

Îmi cer scuzele şi în numele echipei că n-am putut face mai mult. Ştiu că sunteţi supăraţi pe noi, dar am dat tot ce am putut. Eu chiar îmi doream foarte mult acest titlu. Nu mai ştiu ce să zic, sunt foarte supărat”, a transmis Olimpiu Moruţan.

Chiar dacă nu a câştigat titlul, Olimpiu Moruţan a bifat cel mai bun sezon al carierei sale. Fostul jucător de la Botoşani a înscris de 8 ori şi a reuşit să ofere 14 pase decisive, fiind fotbalistul cu cele mai multe assist-uri din Liga 1. 

 

Afla mai multe despre: olimpiu moruţan 

viewscnt
Articole similare